Boenmachine huren

Een boenmachine is te gebruiken voor het aanbrengen van wax, olie, hardwax en polymeer

De excentrische machines zijn zeer eenvoudig te bedienen en vergen geen grote spierkracht. Dit komt doordat ze slecht een trillende beweging maken.

Roterende machines zijn wat lastiger te bedienen. Doordat de schijf echt rond draait kan de machine ongewild grote bewegingen maken. Het vereist wat oefening. Eenmaal onder controle kunt u met deze machine sneller grote oppervlakten bewerken dan met de excentrische machine.

Ophalen kan alleen op afspraak en in de avonduren!!

Bestel
Boenmachine huren met excentrisch roterende schijf.

Zeer eenvoudig te hanteren doordat de voetplaat niet roteert. Net als een vlakschuurmachine maakt de voetplaat een soort van trilbeweging. Geschikt voor het verwerken van olie en was producten. Tevens te gebruiken voor het intensief reinigen of strippen van een vloer met vloeibare reinigers.

 

Bestel gelijk mee: pads

Bestel

Deze groene pad is te gebruiken voor het (nat) reinigen van sterk vervuilde  olie vloeren. Tevens geschikt voor licht polijsten van een gelakte vloer.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het mat boenen van wasvloeren en nat reinigen van licht vervuilde vloeren.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het zijdeglans boenen van wasvloeren en het verdelen en zijdeglans inboenen van onderhoudsolie.

tip: na het inboenen kunt u een droogwrijfdoek om de pad slaan en nogmaals de pas geöliede vloer droog en egaal afwerken.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het glanzend boenen van wasvloeren en het glanzend uitpoetsen van vloerolie

tip: na het inboenen kunt u een droogwrijfdoek om de pad slaan en nogmaals de pas geöliede vloer droog en egaal afwerken.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel
Speciaal voor het droogwrijven van olievloeren.
De pluis vrije recyclede theedoeken gaan per set van 3 stuks. Ideaal om geoliede vloeren mee droog te wrijven. Deze oude en kookwas behandelde doeken absorberen veel beter dan nieuwe doeken. Bedoelt voor eenmalig gebruik. Na gebruik goed laten drogen en dan weggooien.

 

 

Alle vloeren hebben regelmatig onderhoud nodig. Dat varieert van het dagelijks schoon houden, regulier onderhoud tot groot onderhoud.

Het kleine onderhoud kan doorgaans prima handmatig worden uitgevoerd, tenzij het om grote oppervlakken gaat. In het laatste geval kan het gebruik van een machine veel werk uit handen nemen en het werk drastisch verlichten.

Bij groot onderhoud is het gebruik van een machine zeker aan te raden. Door de machinale bewerking zal het reinigen van een vloer veel beter resultaat opleven. Ook voor het aanbrengen van onderhoudsmiddelen zal machinale verwerking een veel beter resultaat geven. De verdeling van het onderhoudsmiddel is veel beter en egaler. Hierdoor is het risico van een vlekkerig resultaat veel minder. Daarnaast zal de laag ook homogener en dus sterker worden dan bij handmatige verwerking. Met name olieproducten dringen dieper in het hout door omdat de wrijvingswarmte die ontstaat de olie dunner maakt waardoor het dieper in de poriën van het hout kan dringen.

Natuurlijk is machinaal verwerken ook fysiek minder intensief en kan er in één dag een veel groter oppervlak behandeld worden.

Wij streven er naar machines aan te bieden die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Het bedienen ervan vereist doorgaans geen speciale vaardigheden of grote spierkracht. Een boenmachine huren heeft vele voordelen.

 

Indien u niet bekend bent met het onderhoudsmiddel, of twijfelt of het onderhoudsmiddel geschikt is voor uw vloer, dan adviseren wij u ten aller tijde eerst een proefstukje te doen. Op deze manier weet u zeker of u het geschikte middel hebt gekozen. Heeft u vragen over de middelen, stel deze bij voorkeur via de mail, info@boenmachinehuren.nl, zodat wij u eventueel een complete gebruiksaanwijzing kunnen sturen. Lees ook altijd de aanwijzingen op de verpakking.

 

Sneller werken en een beter eindresultaat. Een boenmachine huren heeft veel voodelen.Inboenen gaat beter en eenvoudiger als handmatig. Boenmachine huren dus.boenmachine huren en onderhoud bestellen

Voordelig en eenvoudig. Hoe werkt het?

  • Bestel de gewenste boenmachine via de webwinkel. Bestel eventueel gelijk uw toebehoren en onderhoudsmiddelen mee.
  • Wij bellen of mailen u om een afhaaldag en huurperiode af te spreken.
  • Is de datum en huurperiode naar uw wens? dan reserveren wij voor u de machine
  • Is de datum en huurperiode niet naar wens? Dan annuleren wij uw bestelling zonder kosten of verplichtingen.