Schuurmachine parket huren

De Woodboy 4000 is de professionele alleskunner. Geschikt voor het compleet renoveren van een parketvloer en het polijsten van vele soorten vloeren.

De machine is geschikt voor alle soorten pads. Door zijn diameter van 16 inch kan hij in korte tijd groteren oppervlaktes aan.

Tevens kunnen er gaas schuurschijven onder de machine geplaast worden. Hierdoor is het mogelijk een vloer licht op te schuren. Ook het tussenschuren van laklagen kan hiermee uitgevoerd worden.

Schuurmachine parket huren met roterende schijf.

Deze machine is uitermate geschikt voor het schuren en of polijsten van uw houten vloer. Er zijn verschillende soorten 16 inch schuurgazen leverbaar.

(Het kaal schuren van een UV-gelakte of UV-geoliede vloer is met deze machine niet mogelijk.)

Natuurlijk kunt u met deze machine ook uw vloer boenen. Hierdoor kunt u de geschuurde vloer met dezelfde machine afwerken met olie of hardwax.

De roterende werking maakt snelle verwerking van de afwerk-, of onderhoudsproducten mogelijk. Door de goede balans van 16 inch machine is hij toch redelijk eenvoudig te bedienen.

Bestel gelijk mee: pads |  gaas schuurschijven

Bestel

Deze groene pad is te gebruiken voor het (nat) reinigen van sterk vervuilde  olie vloeren. Tevens geschikt voor licht polijsten van een vloer.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het mat boenen van wasvloeren en nat reinigen van licht vervuilde vloeren.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het zijdeglans boenen van wasvloeren en het verdelen en zijdeglans inboenen van onderhoudsolie.

tip: na het inboenen kunt u een droogwrijfdoek om de pad slaan en nogmaals de pas geöliede vloer droog en egaal afwerken.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel

Voor het glanzend boenen van wasvloeren en het glanzend uitpoetsen van vloerolie

tip: na het inboenen kunt u een droogwrijfdoek om de pad slaan en nogmaals de pas geöliede vloer droog en egaal afwerken.

1 pad is voldoende voor  circa 50 m²

Bestel
Speciaal voor het droogwrijven van olievloeren.
De pluis vrije recyclede theedoeken gaan per set van 3 stuks. Ideaal om geoliede vloeren mee droog te wrijven. Deze oude en kookwas behandelde doeken absorberen veel beter dan nieuwe doeken. Bedoelt voor eenmalig gebruik. Na gebruik goed laten drogen en dan weggooien.